Na houby na jaře? Ne, nezbláznili jsme se. Připravit si nevšední houbařský a kulinářský zážitek můžete hned, když roztaje sníh. V přednášce se mimo jiné dozvíte, do jakých oblastí se vydat na jaře za houbami. Seznámíte se například s kačenkou českou, desticí chřapáčovou nebo s mnoha druhy smržů, které gurmáni doslova vyvažují zlatem. Zjistíte, jaké hřiby se objevují nejdříve, a že k tomu, abyste nalezli čirůvku májovku nebo závojenku podtrnku, nemusíte ani opustit Prahu. A k tomu ještě mnohem více zajímavých informací ze světa jarních hub.
Lektor: MARTIN BURDA
Kdy: čtvrtek 10. dubna 18.00–20.00
Kde: Obecní dům ve Vysočanech, Jandova 4, Praha 9 (registrace ve 2. patře – kancelář kurzů)
Cena: 380 Kč
Bezbariérový přístup.
Kapacita omezena.
Rezervace míst: kurzy@divadlogong.cz, 777 853 883, 774 563 117, elektronická přihláška.